O NAMA

O NAMA

MI SMO EKSPERTI OD
POVERENJA

Papapostolou d.o.o. – Beograd je predstavnik Papapostolou Healthcare Technologies, kompanije iz Grčke koju prati stogodišnja tradicija u distribuciji medicinskih sredstava i opremanju zdravstvenih ustanova.

Naš slogan Tehnologija u službi zdravlja” je potkrepljen činjenicom da smo distributeri vodećih kompanija iz oblasti proizvodnje medicinskih sredstava. Kroz kontinuiranu edukaciju zaposlenih i obezbeđjivanjem najkvalitetnijih proizvoda činimo stabilnu i stalnu podršku poslovnim partnerima.

U cilju nam je, da se zdravstvenim radnicima koji koriste našu opremu obezbede najbolji mogući uslovi za što lakše funkcionisanje, pritom da dijagnostika bude brza i precizna. Vrlo važna komponenta našeg poslovanja je pozitivan uticaj na društvo i okolinu, kao i osećaj sigurnosti samih zaposlenih da stojimo iza njih u svakom trenutku.

SERVIS I INSTALACIJA MEDICINSKE OPREME

Tim čine kompanije koje su pažljivo odabrane, jer predstavljaju lidere u oblastima kojima se bave. Strateški partner su mnogih zdravstvenih ustanova, kako globalno, tako i u regionu.

MI SMO TIM STRUČNJAKA

Vizija naše kompanije je da se pozicioniramo na tržištu kao neko ko poštuje, ali i postavlja nove trendove u obezbedjivanju najboljih uslova za rad iz oblasti genetike, biotehnologije, medicinskog i naučnog istraživanja.

Politika kvaliteta naše kompanije se ogleda u poverenju koje gradimo sa partnerima, tako što odgovaramo na njihove zahteve, potrebe i očekivanja kroz osnovne principe standarda kvaliteta, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.

Poslovanje u potpunosti uskladjujemo sa zahtevima ISO standarda i regulativama koje su na snazi u Republici Srbiji. Pošto firma ima sedišta u Grčkoj, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji, takođe se prate i regulatorne institucije u navedenim zemljama, kao i regulative mnogih svetskih i evropskih institucija.

1000

KLIJENATA

450

NAŠIH KLIJENATA

200

ČLANOVA

MI SMO PARTNER
OD POVERENJA

BIOTEHNOLOGIJA

GENETIKA


NAUČNA ISTRAŽIVANJA

MEDICINSKA OPREMA