Proizvodi

Proizvodi

HVD Life Sciences is a marketing and distribution company that specializes in sourcing, supplying and supporting life science solutions.

Attana biosenzorski sistemi zasnivaju se na Quartz Crystal Microbalance (QCM) tehnologiji.

STRIPASSAYS i REALFAST ASSAYS
In Vitro dijagnostički testovi za detekciju naslednih oboljenja, genetičkih predispozicija, farmakogenetiku i onkolologiju.

CT11™ sa CYTO PICKER™ Za likvidnu biopsiju, analizu retkih cirkulišućih tumorskih ćelija, pronalazeći jednu kancer ćeliju u 100 miliona krvnih ćelija.

Oprema za hitnu medicinsku pomoć, renomiranog proizvođača u skladu sa najnovijim tehnologijama i performansama koje sludžba hitne medicinske pomoći danas zahteva.

Najsavremenija audiološka oprema, sa tradicijom dugom 84 godine. Uređaji vrhunskog kvaliteta kao pomoć u brzoj i preciznijoj dijagnostici.

Lowenstein Medical je kompanija koja se pozicionirala kao jedan od lidera u svetu na poljima neonatologije i anesteziologije.

ARDO Medical AG, Switzerland, više od 25 godina razvija, proizvodi i distribuira proizvode koji prate ljude na njihovom putovanju kroz život..

HOMOTH već 40 godina razvija i proizvodi dijagnostičke sisteme za ORL područje i sada je jedan od vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti.

BioMed Jena GmbH je osnovan u martu 1997. godine za realizaciju ideja o novim proizvodima u oblasti biomedicinskog inženjeringa.