Ardo

Ardo medical AG

ARDO Medical AG, Switzerland, više od 25 godina razvija, proizvodi i distribuira proizvode koji prate ljude na njihovom putovanju kroz život.

Ovi proizvodi podržavaju prevremeno rođene bebe i novorođenčad u njihovom razvoju, prate majke kroz trudnoću, porođaj i dojenje, i nude pacijentima sigurnost i udobnost.

Pouzdanost naših proizvoda u oblasti pomagala za dojenje kao i potreba korisnika naših proizvoda je u srcu svega čemu kompanija teži.

Glavna kancelarija kompanije nalazi se u Švajcarskoj i ima pet podružnica u Nemačkoj, Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Holandiji i Kini.

Zajedno sa nezavisnim predstavnicima u više od 50 zemalja, Ardo distribuira svoje proizvode vrhunskog kvaliteta širom sveta.

CALYPSO - Električna pumpa za izmlazanje

Ekstremno laka za upotrebu – gde god da ste

Pumpa je veoma tiha za rad, tako da se mleko može udobno i diskretno izmlazati. Ipak, snaga usisavanja je neverovatno moćna. Pošto je pumpa za mleko tako tiha i nežna, ništa vas ne sprečava da radite nešto drugo u isto vreme, na primer da razgovarate telefonom. Calipso ispunjava najviše standarde higijene i pruža odličnu sigurnost za majke koje doje. Ostale izvanredne karakteristike uključuju njegov atraktivan i kompaktan dizajn.

CALYPSO DOUBLE PLUS - Dvostruka električna pumpa za izmlazanje

Štedi vaše vreme

Pumpa za izmlazanje Calypso Double Plus vam omogućava da istovremeno nežno izmlazate mleko iz obe dojke. Ovo stimuliše proizvodnju mleka i smanjuje utrošak vreme za polovinu. Tri različite veličine školjke za dojke osiguravaju da skoro svaka majka može pronaći veličinu koja joj odgovara.

CALYPSO-TO-GO

Izmlazanje u pokretu

Calypso-To-Go pumpa za izmlazanje omogućava nežno  izmlazanje u obe dojke u isto vreme—sa svim potrebnim priborom uključujući i čuvanje majčinog mleka dok ste u pokretu. Tri različite veličine školjki osiguravaju da skoro svaka majka može pronaći veličinu koja odgovara njenoj bradavici. Priložena ručka se može koristiti za brzo i jednostavno sklapanje ručne pumpe. Sadržaj: Calypso + 2 kompleta Pumpset-a sa školjkom veličine od 26 mm + adapter za napajanje + 2 komada Optiflow + 2 komada školjki veličine 31 mm + 2  umetka za grudi od 28 mm + četka za čišćenje + držač za flašu + 6 dodatnih bočica + torba za dojenje + torbe + rashladna torba + rashladni elementi + ručka.

AMARYLL START

Ručna pumpa za izmlazanje

  • Ručna pumpa za nežno izmlazanje
  • Odlična sigurnost i higijena
  • Izmlazanje bez umora zahvaljujući ergonomskom dizajnu
  • Načini stimulacije i ekspresije mogu se ručno generisati
  • Ručna pumpa za izmlazanje sa školjkom od 26 mm
  • Druge opcije za grudi dostupne kao dodatna oprema

EASY CUP

Čašica za hranjenje

  • Za probleme sa sisanjem ili hvatanjem
  • Šolja bez grla smanjuje rizik od aspiracije
  • Nije napravljen sa BPA
  • 50 ml sa graduisanom skalom od 5 ml