Početna

MI SMO DEO SAVREMENE DIJAGNOSTIKE

1000

Klijenata

200

Članova

100

GODINA ISKUSTVA

72

Dobavljača

MI SMO EKSPERTI OD POVERENJA
STVARI ČINIMO JEDNOSTAVNIM

Papapostolou d.o.o. Beograd

je novi na srpskom tržištu kao distributer medicinske i laboratorijske opreme i deo smo Papapostolou-a iz Grčke, koji je naša matična kompanija, sa veoma dugom tradicijom u oblasti zdravstvene zaštite.

NAŠI PARTNERI

ARDO Medical AG, Switzerland, više od 25 godina razvija, proizvodi i distribuira proizvode koji prate ljude na njihovom putovanju kroz život. Ovi proizvodi podržavaju prevremeno rođene bebe i novorođenčad u njihovom razvoju, prate majke kroz trudnoću, porođaj i dojenje, i nude pacijentima sigurnost i udobnost.

Zajedno sa nezavisnim predstavnicima u više od 50 zemalja, Ardo distribuira svoje proizvode vrhunskog kvaliteta širom sveta.

Lowenstein Medical je kompanija koja se pozicionirala kao jedan od lidera u svetu na poljima neonatologije i ansteziologije. Poseban primat je dat razvoju uredjajaj za mehaničku ventilaciju.

Neonatologija

  • Leoni TransportPlus
  • Leoni plus
  • Lifetherm
  • Bilibluelight

HOMOTH već 40 godina razvija i proizvodi dijagnostičke sisteme za ORL područje i sada je jedan od vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Početkom 90-ih godina prošlog veka uveden je sistem „Centar za dijagnostiku ORL“ kao prvi u svetu, koji je sastavni deo ORL klinika i ordinacija.  8000 prodatih modula i 4000 pojedinačnih uređaja govore sami za sebe. Razvijamo se u bliskoj saradnji sa tehničkim univerzitetima i poznatim profesorima.

BioMed Jena GmbH je osnovan u martu 1997. godine za realizaciju ideja o novim proizvodima u oblasti biomedicinskog inženjeringa. U saradnji sa mnogim istraživačkim institucijama razvijaju nove medicinske metode i sisteme merenja. Od osnivanja kompanije aktivni su u oblasti ORL dijagnostike.

Politika kompanije je da kontinuirano poboljšavajući proizvode, pomažu klijentima kroz doživotno besplatno ažuriranje softvera.

Sa sedištem u Stokholmu, Švedska. Attana je pionir u razvoju sistema kvarcne kristalne mikrobalanse neprekidnog protoka (QCM) za studije molekularne interakcije u realnom vremenu, bez etiketa. QCM osnovna tehnologija omogućava proučavanje biomolekula različitih vrsta kao što su proteini, nukleinske kiseline, ugljeni hidrati, lipidi i lektini, a takođe vezuju delove vrlo različitih veličina, u rasponu od peptida do ćelija.

Sa sedištem u Kopenhagenu, Danska. CytoTrack je nova tehnologija za detekciju ćelija cirkulirajućih tumora (CTC) sa probojnim performansama i mogućnostima. CytoTrack je jedinstvena tehnologija detekcije koja sadrži brojne važne prednosti i razvijena je isključivo za ispunjavanje tehničkih izazova otkrivanja izuzetno retkih ćelija u krvi.

Austrijska kompanija sa sedištem u Beču. Viennalab je uspešna u razvoju, proizvodnji i distribuciji širom sveta za in vitro dijagnostičkih testova za nasledne bolesti, genetske predispozicije, farmakogenetike i onkologiju. Viennalab u paleti svojih prizvoda nudi StripAssays zasnovan na PCR i RealFast Test zasnovan na PCR u realnom vremenu.

Procomcure Biotech Gmbh

Austrijska kompanija sa sedištem u Thalgauu, Salzburg. Jedan od njihovih proizvoda je PHOENIKSDKS® SARS-COV-2 IVD je CE IVD dijagnostički test u stvarnom vremenu RT-PCR baziran na in vitro kvalitativnoj detekciji korovirusa in vitro 2019 (SARS-CoV-2) u respiratornim uzorcima i serumima kod pacijenata koji ispunjavaju kliničke i / ili epidemiološke kriterijume COVID-19.

Alpha MOS

Sa sedištem u Tuluzu, Francuska, Alpha MOS je specijalizovan za elektronske senzorske sisteme,  pozicioniran je kao svetski lider u dizajnu i razvoju instrumenata namenjenih analiziranju mirisa, ukusa i vizuelnog aspekta (boja i oblik). Zbog potreba velikih industrija, Alpha MOS nudi pouzdana i brza rešenja koja mogu kontrolisati senzorni kvalitet svojih proizvoda i osigurati njihov proces proizvodnje.

Kao prva kompanija koja je uvela elektronsku tehnologiju nosa, Alpha MOS kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj kako bi razvio inovativne proizvode koji zadovoljavaju ove potrebe.

Weinmann medical technology

Oprema za hitnu medicinsku pomoć, renomiranog proizvođača u skladu sa najnovijim tehnologijama i performansama koje sludžba hitne medicinske pomoći danas zahteva.

MAICO Diagnostics

Najsavremenija audiološka oprema, sa tradicijom dugom 84 godine. Uređaji vrhunskog kvaliteta kao pomoć u brzoj i preciznijoj dijagnostici.

MEDICINSKA OPREMA 100%
BIOTEHNOLOGIJA 60%
MEDICINSKA I NAUČNA ISTRAŽIVANJA 70%
GENETIKA 50%

NAJNOVIJE VESTI