Početna

MI SMO DEO SAVREMENE DIJAGNOSTIKE

1000

Klijenata

200

Članova

100

GODINA ISKUSTVA

72

Dobavljača

MI SMO EKSPERTI OD POVERENJA
STVARI ČINIMO JEDNOSTAVNIM

Papapostolou d.o.o. Beograd

je novi na srpskom tržištu kao distributer medicinske i laboratorijske opreme i deo smo Papapostolou-a iz Grčke, koji je naša matična kompanija, sa veoma dugom tradicijom u oblasti zdravstvene zaštite.

NAŠI PARTNERI

Attana AB

sa sedištem u Stokholmu, Švedska. Attana je pionir u razvoju sistema kvarcne kristalne mikrobalanse neprekidnog protoka (QCM) za studije molekularne interakcije u realnom vremenu, bez etiketa. QCM osnovna tehnologija omogućava proučavanje biomolekula različitih vrsta kao što su proteini, nukleinske kiseline, ugljeni hidrati, lipidi i lektini, a takođe vezuju delove vrlo različitih veličina, u rasponu od peptida do ćelija.

CytoTrack ApS

sa sedištem u Kopenhagenu, Danska. CytoTrack je nova tehnologija za detekciju ćelija cirkulirajućih tumora (CTC) sa probojnim performansama i mogućnostima. CytoTrack je jedinstvena tehnologija detekcije koja sadrži brojne važne prednosti i razvijena je isključivo za ispunjavanje tehničkih izazova otkrivanja izuzetno retkih ćelija u krvi.

ViennaLab Diagnostics GmbH

je austrijska kompanija sa sedištem u Beču. Viennalab je uspešna u razvoju, proizvodnji i distribuciji širom sveta za in vitro dijagnostičkih testova za nasledne bolesti, genetske predispozicije, farmakogenetike i onkologiju. Viennalab u paleti svojih prizvoda nudi StripAssays zasnovan na PCR i RealFast Test zasnovan na PCR u realnom vremenu.

Procomcure Biotech Gmbh

je takođe austrijska kompanija sa sedištem u Thalgauu, Salzburg. Jedan od njihovih proizvoda je PHOENIKSDKS® SARS-COV-2 IVD je CE IVD dijagnostički test u stvarnom vremenu RT-PCR baziran na in vitro kvalitativnoj detekciji korovirusa in vitro 2019 (SARS-CoV-2) u respiratornim uzorcima i serumima kod pacijenata koji ispunjavaju kliničke i / ili epidemiološke kriterijume COVID-19.

Alpha MOS

Sa sedištem u Tuluzu, Francuska, Alpha MOS je specijalizovan za elektronske senzorske sisteme,  pozicioniran je kao svetski lider u dizajnu i razvoju instrumenata namenjenih analiziranju mirisa, ukusa i vizuelnog aspekta (boja i oblik). Zbog potreba velikih industrija, Alpha MOS nudi pouzdana i brza rešenja koja mogu kontrolisati senzorni kvalitet svojih proizvoda i osigurati njihov proces proizvodnje.
Kao prva kompanija koja je uvela elektronsku tehnologiju nosa, Alpha MOS kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj kako bi razvio inovativne proizvode koji zadovoljavaju ove potrebe.

Weinmann medical technology

Oprema za hitnu medicinsku pomoć, renomiranog proizvođača u skladu sa najnovijim tehnologijama i performansama koje sludžba hitne medicinske pomoći danas zahteva.

MAICO Diagnostics

Najsavremenija audiološka oprema, sa tradicijom dugom 84 godine. Uređaji vrhunskog kvaliteta kao pomoć u brzoj i preciznijoj dijagnostici.

GENETIKA 100%
BIOTEHNOLOGIJA 90%
MEDICINSKA I NAUČNA ISTRAŽIVANJA 80%
MEDICINSKA OPREMA 95%

NAJNOVIJE VESTI